چگونه از رسانه‌ها استفاده کنیم تا زندگی بهتری را برای خود بسازیم؟

به نام خدا


برای استفاده صحیح از رسانه به‌طوری‌که بتواند تأثیر دلخواهی بر زندگی ما داشته باشد، باید نکاتی رعایت شود.
رعایت این نکات نقش مهمی در تربیت ذهن ناخودآگاه دارد.


ورودی مناسب برای ذهن


در استفاده از رسانه که مثل قارچ همه‌جا سبز شده می‌توانید کنترل شده از آن بهره ببرید. مثلاً: هر کتابی را دستتان آمد نخوانید؛ بلکه کتاب‌های مفیدی که شما را به خواسته‌هایتان می‌رسانند مطالعه کنید.
هر فیلم و ویدئویی را که در دسترستان قرار گرفت نبینید؛ بلکه فیلم‌هایی را ببینید که به شما احساس خوب بیشتری دهند و در مسیر زندگی بیشتر شما را کمک کنند و هر چیزی را گوش ندهید.
برای مثال: فیلم‌های بسیاری هستند که تماشای آن‌ها ممکن است حال شما را بد کند و احساس نومیدی و یاس را درونتان بیشتر کند یا در شبکه‌های اجتماعی ویدئوهایی ممکن است باشند که بدبینی و گله و شکایت و توجه به موارد منفی را هرچه بیشتر در درونتان توسعه دهند. شاید هم موسیقی‌هایی باشد که محتوای خوبی را برایتان نداشته باشند یا اینکه غمگین و افسرده‌تان کند و در یک‌کلام با شنیدنشان حس و حال بدی به شما دست بدهد.
«برای تربیت ذهن ناخودآگاه لازم است دقت کنید با دیدن این فیلم یا خواندن آن کتاب دارید به چه چیزی توجه می‌کنید؟ اگر نمی‌خواهید امثال آن موضوع را به زندگی‌تان جذب کنید، بایستی آگاهانه از توجه‌کردن به آن دست بکشید و کانون توجه خود را به سمتی دیگر معطوف کنید». اگر این کار را نکنید نتایجی را خواهید دید که دلخواهتان نخواهند بود.

استفاده از زندگی آگاهانه

می‌بینید که اگر بی‌محابا جریان عظیمی از آب را به روی مزرعه ذهنتان بگشایید (به خیال اینکه دارید آبیاری‌اش می‌کنید) در واقع با دست خودتان هر چه رشته کرده‌اید را پنبه و مزرعه‌تان را ویران می‌کنید. این آبی هم که می‌توانست برای مزرعه ذهنتان حیات‌بخش و عامل سبزی و طراوت آن باشد وسیله ویرانی و نابودی آن می‌شود.
به همین شکل هم استفاده بی‌رویه و نادرست از رسانه (که عبارت است از: کتاب‌ها، فیلم‌ها، موسیقی‌ها و انواع فایل‌های صوتی، انواع شبکه‌های اجتماعی، انواع کانال‌های تلویزیونی و برنامه‌های رادیویی و…) به‌جای اینکه باعث پیشرفت و موفقیت و در کل ایجاد حال خوب در شما شود، باعث پس رفت و تنزل شما شده و با احساس نامناسبی که در درونتان ایجاد می‌کند باعث ایجاد شرایط نادلخواهی می‌شوند که بعداً در زندگی تجربه خواهید کرد.
تا دیر نشده جهت تربیت ذهن ناخودآگاه، حواستان را جمع کنید و آگاهانه‌تر زندگی کنید! مواظب باشید به نابغه درونتان هر چیزی را نخورانید و او را بیمار نکنید! اگر بیمار شد شما را هم بیمار خواهد کرد و به چنان ناکجاآبادی شما را می‌کشاند که هرچقدر هم فکر کنید بازهم نمی‌فهمید چطور به چنین بیغوله‌ای کشیده شدید.
عکس این موضوع هم صادق است. اگر با دادن خوراک مناسب و ورودی‌های مفید نابغه درونتان را قوی‌تر و پرانرژی‌تر کنید. به چنان مسیر زیبا و رؤیایی شما را می‌برد که حتی در خواب هم نمی‌توانستید تصورش را بکنید که چطور به آنجا و آن خواسته رسیدید!
پس لازم است خیلی مراقب باشید که غالباً دارید به چیزهایی توجه می‌کنید چون دارید با این کارتان بذر آنها را در زمین ذهن ناخودآگاهتان می‌کارید و زمان خیلی زیادی طول نمی‌کشد که باید منتظر نتایج آنچه کاشته‌اید باشید.


نتیجه‌گیری


نتیجه‌ای که از این آگاهی‌ها می‌گیریم این است که هم باید مراقب باشیم چه ورودی‌هایی به ذهنمان می‌دهیم. هم سعی کنیم آگاهانه زندگی کنیم و از ورودی‌های خوب برای تربیت ذهن ناخودآگاه خود بیشتر استفاده کنیم.
امیدوارم که از این آگاهی‌ها بهره کافی را برده باشید.
خوشحال می‌شوم که از نظرات و تجربیات ارزنده شما دراین‌خصوص آگاه شوم. می‌توانید نظرات خود را در قسمت دیدگاه‌ها که زیر این نوشته قرار دارد بنویسید.
در پناه حق، شاد و برقرار باشید.

به کانال تلگرام ما بپیوندید تا از محتواهای منتشر شده در سایت مطلع می شوید

به کانال اینستاگرام ما بپیوندید تا از محصولات و تخفیف های سایت باخبر شوید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فروش ویژه محصولات به مناسبت عید سعید فطر با تخفیف 50% روی کلیه محصولات سایت